Let’s Talk About

Företaget

Let’s Talk About uppstod ur en vilja att bjuda in till samtal, att diskutera aktuella och relevanta samhällsfrågor. Vi ville inte bara förmedla talare, vi ville förmedla talare som verkligen pratade OM någonting och som var ledande inom sina respektive ämnen. Våra medarbetare har många års erfarenhet av talar- och utbildningsbranschen. Vi vill ha en personlig relation med både kunder och talare, vilket vi tror är vägen till framgång i kommunikation. Hos Let’s Talk About brinner vi för det vi gör och vi hoppas att våra kunder känner att vi är kunniga, engagerade och professionella.

Affärsidé

Let’s Talk About är en aktuell och personlig talarförmedling. Vi hjälper företag att växa genom att tillgodose deras behov av kunskap och motivation. Vi ser varje enskild aktivitet som en del av ett större sammanhang hos våra kunder. Vi hoppas att vårt synsätt ger ett mervärde och ökar våra kunders attraktions- och konkurrenskraft.

Några av våra uppdragsgivare

Våra uppdragsgivare finns inom alla branscher i näringslivet, kommuner, landsting, statliga verk och myndigheter, föreningar, skolor och universitet. Exempel på kunder är Chalmers, E.ON, Ericsson, Folkuniversitetet, Företagarna, Försvarsmakten, Kramfors Kommun, Landstinget Gävleborg, Lantmäteriet, Lidköpings Kommun, LKAB, Länsförsäkringar, Malmö Stad, Motala Kommun, Norrbottens Läns Landsting, Posten, Saab, Samhall, Statens Fastighetsverk, Studieförbundet Vuxenskolan, Sundbybergs Kommun, Svensk Handel, TeliaSonera, Trygg Hansa, Räddningstjänsten, Volvo, Västra Götalandsregionen, Örnsköldsviks Kommun mfl.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund