Stefan Görwik

Intervju med Stefan Görwik

- Hur länge har du föreläst?
Jag har föreläst i drygt 20 år. Den senare hälften som egen företagare och innan dess arbetade jag på fyra större internationella utbildningsföretag. Där började jag med att motivera säljare och därefter blev det team- och ledarskapsutveckling.

- Vad handlar dina föreläsningar om?
De handlar om att hitta den outnyttjade potential som finns inom alla människor. Jag ser nästan dagligen medarbetare som släpper fram kraften och överträffar sig själva. När vi får rätt support och inspiration kan vi lyfta både ledarskapet och teamet till nya höjder av effektivitet och arbetsglädje.

- Vad vill du att åhörarna ska få ut av att lyssna på dig?
Föreläsningen ska ge åhörarna en nytändning och massor av härlig energi och motivation. De vet att med rätt attityd och strategi skapas möjligheter att nå de resultat och mål som de har framför sig. De brukar också säga är att de får praktiska tips och verktyg som de kan använda både professionellt och på fritiden. Det jag hjälper till med är att visa på nya möjligheter och alternativa vägval.

- Vad gör dig unik som talare?
Jag har en otrolig nyfikenhet och lust att hjälpa de ledare och team som står inför en förändring eller utmaning. Med min långa erfarenhet, entusiasm och stora engagemang brukar kunderna uppnå de resultat som de önskar. Att framföra budskapen på ett lättsamt och humoristiskt sätt är också en viktig del i mina föreläsningar.

- Vilka är det som efterfrågar dig?
Alla de som vill ge sina medarbetare en stor dos inspiration och samtidigt få fram ett seriöst budskap genom en entusiasmerande talare.

Stort tack Stefan, och lycka till framöver!

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund