Sofia Lilja

Intervju med Sofia Lilja

Hur länge har du föreläst?
– Det senaste sju åren har jag i perioder åkt runt i landet och hållit föreläsningar och workshops. Jag har föreläst för företag från Sverige, Norge, Danmark och England. Jag har lett kickoffer med 700 personer med blandade nationaliteter. Jag är van att föreläsa på både svenska och engelska.

Vad handlar dina föreläsningar om?
– De handlar om att hitta sin inre kraft, den inneboende kapacitet som vi alla har som gör att vi kan flytta berg i våra liv. Jag vill ge verktyg som den enskilde och företaget kan använda för att förverkliga sina visioner och nå sin högsta potential.

Jag föreläser inom kommunikation, teambuildning, personligt varumärke och ”nå din högsta potential”. Jag tycker att det är viktigt att skräddarsy varje föreläsning efter kundens önskemål och behov.

Vad vill du att åhörarna ska få ut av att lyssna på dig?
– I underhållningsbranschen talar man ofta om att ha ”DET”. Och att bara ett fåtal utvalda har ”DET”. Budskapet som jag vill nå ut med är att ALLA människor har ett ”DET”. Det handlar bara om att våga utforska vad det är, och hur du kan använda det till fullo. Att upptäcka och utforska DIN inre kraft!

Under mina år som coach med Sveriges artistelit på klientlistan har jag haft glädjen att få vara delaktig när människor maximerar sina kapaciteter och presterar i sin yttersta kraft när det behöver det som mest. Dessa metoder kan vi översätta till våra egna liv.

Vad gör dig unik som talare?
– Jag är passionerad och entusiastisk i de ämnen som berört mig på djupet. Jag tror stenhårt på människans kapacitet vilket gör att jag vågar utmana och pusha min publik. I mina föreläsningar väver jag in övningar och moment som tydliggör mitt budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av sin egen upplevelser.

Dessutom, med tanke på att jag själv är aktiv artist så kan jag kombinera mina uppdrag med att underhålla. Jag talar utifrån egna erfarenheter, upplevelser och med en stark verklighetsförankring. Detta gör mig unik som talare.

Vilka är det som efterfrågar dig?
– Det är allt ifrån företag, organisationer, skolor, myndigheter, kyrkor, produktionsbolag och TV kanaler.

Brukar du få några särskilda omdömen eller kommentarer av dina åhörare, i så fall vilka?
– Jag är glad och tacksam över att säga att jag ofta får kommentarer om hur människor har fått ”aha” upplevelser. Några kommentarer som jag särskilt minns är; ”Det här borde ALLA få uppleva”. ”Detta har förändrat mitt liv”, ” Företaget har hittat sin fulla kapacitet”, ”Nu jobbar företaget mot ett enat mål och vågar satsa fullt på sina visioner”, ”Teambuildningen har lett till att fokus på kommunikationen på företaget numera är en självklarhet, vilket har lett till påtaglig förbättring”.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund