Antoni Lacinai

Intervju med Antoni Lacinai

Hur länge har du föreläst?
– Jag har föreläst i olika sammanhang de senaste 15 åren, men de senaste 4 åren har jag gjort det i egen regi.

Vad handlar dina föreläsningar om?
– Den gemensamma nämnaren i mina föreläsningar är kommunikation. Den publik jag har funderar på hur de ska prestera bättre i möten men andra människor. Nästan alltid landar det i någon form av kommunikation, till exempel hur ett framgångsrikt kundsamtal kan se ut, hur man kan ha en mer coachande dialog som chef, eller hur man blir en bättre talare själv. Motivation, att hitta drivkrafterna och gå till handling av olika slag är en annan genre jag föreläser i.

Vad vill du att åhörarna ska få ut av att lyssna på dig?
– En föreläsning går sällan lika djupt som en utbildning, för att inte tala om personlig coaching. Så vad jag vill ge är relevanta, praktiska tips och många exempel. Gärna något som väcker tankar.

Vad gör dig unik som talare?
– Oj oj, den frågan… Mina kunder och publiken jag möter brukar tacka mig för att jag skapar en riktigt positiv atmosfär och att jag verkligen bryr mig om dem. Jag vill att de ska lyckas, och det syns, hörs och känns.

Vilka är det som efterfrågar dig?
– Företag från de mest skiftande branscher. Mina ämnen är ju inte bundna till en industri utan relevanta för alla. Sedan har jag fler verktyg än föreläsningar. Jag faciliterar och modererar, utbildar och coachar. Och skriver böcker.

Brukar du få några särskilda omdömen eller kommentarer av dina åhörare, i så fall vilka?
– I det senaste jag läste stod det: Fantastisk föreläsare! Hurra! Det är klart att jag blir glad när det står så. Då har jag kommit en bra bit på väg.

Stort tack Antoni, och lycka till framöver!

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund