Tommy Deogan
 • Skriv ut

Tommy Deogan

Tommy Deogan är idag en flitigt anlitad föreläsare, författare och entreprenör. Men hans liv har inte alltid sett så harmoniskt och inspirerande ut.

I tidig ålder började Tommy med kriminalitet, droger och våld. Vändpunkten blev hans bror, Tony, som fick honom att komma på fötter igen och välja en ny väg i livet. Tragiskt nog föll Tony själv offer för våldet när han blev brutalt misshandlad till döds av fotbollshuliganer sommaren 2002 i samband med en fotbollsmatch mellan AIK och IFK Göteborg.

År 2009 debuterade Tommy med den självbiografiska boken ”Blodsbröder” och år 2011 släppte han boken ”Män av våld” i vilken han granskar dagens huligankultur i Sverige.

Tommy Deogan reser runt i Sverige och håller föredrag som alla grundas på hans egna erfarenheter. Han talar bland annat om betydelsen av trygghet i hemmet, om förebilder, självrespekt, identitet och om vuxna som inte nonchalerar problem utan vågar vara vuxna. Han är djupt engagerad i kampen mot ungdomsvåld och håller föreläsningar för både den unga och den äldre målgruppen.

Tommy Deogan föreläser om bl. a.
FOTBOLLSRELATERAD VÅLD
– Kriminalitet, våld och droger
– Ungdomsgäng, grupptryck och den egna rädslan
– Självrespekt
– Identitet
– Förväntningar
– Mod
– Förebilder
– Trygghet i hemmet

Nyckelord i samband med Tommy Deogan

Föreläsare, entreprenör, författare, kriminalitet, våld, droger, fotboll, talare, fotbollshuliganer, fotbollsrelaterad våld, ungdomsgäng, grupptryck, självrespekt, identitet, förväntningar, trygget i hemmet, mod, förebilder.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund