Thomas Lindqvist
 • Skriv ut

Thomas Lindqvist

Thomas Lundqvist är en mycket omtyckt föreläsare inom ”biologiskt ledarskap”. Han har tidigare varit VD för Junibacken och är författare till den uppmärksammade boken ”Det Biologiska Ledarskapet”.

Han är utbildad till civilekonom från Stockholms universitet, men har under de senaste 10 åren forskat om biologi. Hans tes är att man vinner på att utforma organisationer efter hur människor fungerar biologiskt och tar med i beräkningen våra nedärvda programvaror och det biologiska arvet som styr oss mer än vi tror. Studier visar tydliga effekter när man implementerar det biologiska ledarskapet i organisationen – inte sällan handlar det om dubblering av försäljningen.

Thomas beskriver sina teorier på ett enkelt och användbart sätt. Föreläsningarna är innehållsrika, ger nya perspektiv och fungerar som ett stöd i en värld av förändringar.

Thomas har varit nominerad till ”Årets Chef” två år i rad och Junibacken har rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Thomas Lundqvist föreläser om bl. a.
– Det biologiska ledarskapet
– Den biologiska rekryteringen
– Den biologiska försäljningen
– Ledarskap som motiverar
– Avancerat ledarskap
– Hur vi använder sociala medier
– Kommunikation på nytt sätt
– Hur vi skapar service i världsklass
– Så får du kunden att köpa mer

Nyckelord i samband med Thomas Lindqvist

Föreläsare, utbildare, talare, coach, ledarskap, biologi, biologiskt ledarskap, biologisk rekrytering, biologisk försäljning, sociala medier, kommunikation, service.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund