Susanne Pettersson
 • Skriv ut

Susanne Pettersson

Susanne Pettersson är utbildad beteendevetare och kommunikolog och har en bakgrund som elitidrottare och landslagstränare inom tennisen. Hon har 15 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans.

Idag är Susanne en av Sveriges mest efterfrågade och hyllade föreläsare samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon arbetar med förändringsprocesser och utbildar i ledarskap. Som kommunikolog är hon specialtränad att känna igen vilka nycklar som leder till framgång respektive misslyckande, oavsett bransch och systemnivå, samt vilka förändringar som ska till för att det ska bli succé!

Susanne föreläser om vad som är skillnaden mellan dem som ofta lyckas till skillnad från dem som inte gör det. Hon ger konkreta verktyg till framgång och berättar vad som leder till succé för individer, team och organisationer.

Susanne Pettersson är författare till ”Leda med förtroende” och medförfattare till Svenska Friidrott- och Golfförbundets Ledarskapsböcker. Sedan juni 2011 är hon skribent i tidningen Topp Hälsa i rollen som relationsexpert.

Susanne Pettersson föreläser om bl. a.
– Inspiration och motivation: hur man skapar ett vinnartillstånd
– Ledarskap: hur man utvecklar team och leder andra människor
– Mental träning och hur man undviker stress
– Samtals- och förhandlingsteknik
– Presentationsteknik
– Pedagogik

Nyckelord i samband med Susanne Pettersson

Föreläsare, utbildare, talare, beteendevetare, kommunikolog, elitidrottare, framgång, kraft, balans, förändring, förändringsarbete, förändringsprocesser, ledarskap, ledarskapsutbildning, inspiration, motivation, menatal träning, stress, samtalsteknik, förhandlingsteknik, presentationsteknik, pedagogik.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund