Sofia Lilja

Sofia Lilja

Sofia Lilja är en av Sveriges främsta coacher och expert på att hjälpa artister att nå sin yttersta potential.

Hennes förmåga att få människor att hitta sin inre kraft och växa till sin fulla kapacitet är välkänd. Sofia menar att det alltid gäller att leverera på toppen av sin förmåga, vilket många gånger handlar om att bygga en tro på att det omöjliga kan bli möjligt.

Sofia studerade vid Musikhögskolan i Piteå där hon möttes av ett stort utbud av stilar och uttryck. Efter examen flyttade hon till Stockholm för att satsa på sin egen musikkarriär, där insåg hon snabbt hur viktigt det var att skaffa sig ett eget ”varumärkes-sound”.

Beväpnad med insikten om att allt du gör måste utgå från dig själv började Sofia snart coacha andra artister. Efter detta har framgångarna avlöst varandra och hon har bl.a. inspirerat världsartister som Loreen, Agnes och Carola.

Hennes metoder används bl.a. inom näringslivet av företagsledare och personalgrupper som vill leverera sitt bästa när det gäller som mest.

Sofia är färgstark och orädd i sitt framförande och inger förtroende, lust och energi som smittar av sig. I sina föreläsningar väver hon in övningar och moment som tydliggör hennes budskap och ger deltagarna en djupare förståelse av deras egna upplevelser.

Sofia Lilja föreläser om bl. a.
– Kommunikation och tydlighet
– Att nå sin högsta potential
– Personligt varumärke
– Teambuilding

Nyckelord i samband med Sofia Lilja

Kommunikation, Personligt varumärke, nå dina drömmar, nå din potential, inspiration, motivation, inspiratör, talare, föreläsare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund