Per Holknekt

Per Holknekt

En av Sveriges mest uppmärksammade entreprenörer som gått från hemlös alkoholist till en av våra mest firade firade modedesigners.

Per Holknekt är utbildad marknadsekonom på IHM Business School och startade företaget Streetstyle som distribuerade skateboards och gick från 0 kronor till en omsättning på 20 miljoner på ett år.

Per är även mannen bakom klädmärket Svea och han blev utsedd till Sveriges bäste butiksskyltare och nominerades till den årliga reklamtävlingen Guldägget för Sveakampanjer.

Per Holknekt grundade succéföretaget Odd Molly som värderats till nära en miljard kronor. Omsättningen har mer än fördubblats för varje år sedan starten och Odd Molly har erhållit en lång rad utmärkelser bl a Årets svenska exportföretag av Stockholms Handelskammare och vunnit Prêt-à-porter-priset i International Baltic Fashion Award.

Per Holknekt söker upp rädslan och utmanar den. Hör honom berätta om sitt livs resa från uteliggare till slipad affärsman och entreprenör.

Per Holknekt föreläser om bl. a.
– En entreprenör som trollar med knappa resurser
– En liverapport inifrån en omskriven livskris
– En livsresa utan motstycke

Sagt om Per Holknekt
”Har idag lyssnat på 3 föredragshållare varav du var en. Jag hade inga stora förväntningar men ditt framträdande var helt magiskt, kände att jag knappt kunde andas. Det du berättade berörde ända in i själen. Detta med att det inte finns några kort på dig där du ler tog hårt”

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Per Holknekt

Entreprenörskap, affärsmannaskap, alkoholism, design, föreläsare, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund