Paul Svensson
  • Skriv ut

Paul Svensson

Paul Svensson är en av Sveriges främsta kockar med över ett decenniums erfarenheter som kreativ ledare för toppkrogar som Bon Lloc och F12.

Han har även utmärkt sig med en femteplats i 2003 års kock-VM, Bocuse d’Or i Lyon. Paul är också en välkänd tv-kock och har bl.a. medverkat i svenska Matakuten och i finska livsstilsprogrammet Strömsö. Varje vecka bjuder Paul Svensson på vardagsrätter i SVT Gomorron. I mars 2010 gav Paul ut boken Paul grillar.

Paul Svensson föreläser om mat, gastronomi, matfilosofi och trender. Enligt honom spelar det egentligen ingen roll var eller vad man lagar – och faktiskt inte heller alltid hur mycket erfarenhet man har. Vad man lagar sin mat av är däremot väldigt viktigt. Själv använder Paul så långt möjligt svenska och närproducerade råvaror.

Nyckelord i samband med Paul Svensson

Mat, kock, gastronomi, matfilosofi, kost, tävlingsmatlagning, talare, föreläsare.

  • Anders ”Ankan” Johansson
    10 januari - Hylte
  • Petra Lundström
    15 januari - Stockholm
  • Maria Wetterstrand
    22 januari - London
  • Lars JO Larsson
    23 januari - Stckholm
  • Maria Wetterstrand
    23 januari - London
  • Björn Eriksson
    30 januari - Östersund