Paolo Roberto
 • Skriv ut

Paolo Roberto

Paolo Roberto är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och är ständigt aktuell. Han är fightern som reste sig ur kriminalitet och utanförskap och gick från livet som proffsboxare till företagare, debattör, programledare, skådespelare, entreprenör, kokboksförfattare och familjefar.

Paolo har ett starkt socialt patos och engagerar sig ofta i olika samhällsfrågor där han inte drar sig för att utmana och säga vad han tycker.

Han föreläser om många olika ämnen men talar framför allt om mental inställning, utanförskap och kost & hälsa.

Paolo Roberto föreläser om bl. a.

FIGHTING SPIRIT
En lördagskväll vaknar Paolo upp på ett kallt ringgolv på Åland, han har just blivit knockad och förlorat både sin mästartitel och sitt levebröd. På måndagen veckan efter startar han nytt företag och ett par dagar senare har han sålt in sex stycken dokumentärer till TV 3. Att ha ”fighting spirit” är viktigt både i boxning och i vardagslivet.

KOST & HÄLSA
För några år sedan gjorde Paolo en dokumentär där han under tre veckor åt skräpmat och gick upp 16 kilo. Kroppen och hälsan försämrades kraftigt och insulinet i blodet steg med 2 000 enheter. Efter det gjorde han en ny dokumentär där all övervikt bantades bort med hjälp av kurer som Nutrilett och tarmsköljning.

Nyckelord i samband med Paolo Roberto

Inspiration, entreprenörskap, kost och hälsa, träning, bantning, mirakelkurer, boxning, utanförskap, balans i livetföreläsare, talare, programledare

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund