Nicklas Lautakoski
 • Skriv ut

Nicklas Lautakoski

Nicklas Lautakoski är äventyraren som bestiger berg, cyklar till Kina och åker MC genom Afrika. Under sitt föredrag inspirerar han till att våga möta rädslor och hinder, efteråt tänker publiken: ”Kan han, kan jag!

Nicklas erbjuder föredrag då du och dina medarbetare behöver en extra kick för att lägga i ytterligare en växel. Med slagkraftiga paralleller till de utmaningar Nicklas möter på sina expeditioner får han åhörarna att inspireras och motiveras. Nicklas vänder sig till alla sammankomster där behov finns av att inspireras. Han varvar allvar med humor och hans föreläsningar handlar om vikten av att våga ge sig ut i det okända, att göra saker som inte känns så bekväma och att verkligen ta steget ut ur den trygga komfortzonen.

Innan han cyklade till Kina hade han knappt suttit på en cykel och innan han åkte motorcykel till Sydafrika och besteg det högsta berget i varje land hade han inget MC-kort. Med konkreta delmål och hård fysisk och mental träning har Nicklas lyckats med sina expeditioner.

Sagt om Nicklas
”Nicklas höll en fantastiskt inspirationsföreläsning om sina äventyr på cykel till Kina och från Kap till Kap. Som talare är Nicklas engagerad och medryckande och jag vet att han lyckades inspirera de flesta av oss att
själva fundera över våra mål i livet. Det vi tog med oss därifrån var att ingenting är omöjligt och att vi alla faktiskt kan förverkliga våra drömmar, stora eller små.”

”Att höra Nicklas berätta om sina erfarenheter var en rolig och nyttig upplevelse. Nicklas har en inställning och en fighting spirit som är oerhört inspirerande för företag att ta del av. Både jag och min personal fick en kick framåt.”

Nicklas föreläser om bl. a.
INSPIRATION – få igång publiken till 1000%
Denna föreläsning passar perfekt på en kick-off eller konferens. Efter en dag med siffror och budgetar kan det vara skönt att i fantasin få färdags till andra sidan jordklotet. Med ett högt tempo och mycket energi berättar Nicklas om sina äventyr med publiken i fokus. Efter föreläsningen ska publiken tänka: ”Kan Nicklas så kan vi – Nu kör vi 1000%!”

MÅLSÄTTNINGAR OCH MOTIVATION
Att sätta ambitiösa mål är ibland lätt, att arbeta systematiskt mot målen kan vara svårare. Låt Nicklas Lautakoski hjälpa dig att få de praktiska verktyg som krävs för att ro ditt projekt i land. Nicklas är van vid att arbeta mot högt ställda mål och har genom åren arbetat fram en systematik för att åstadkomma de resultat han vill nå.

SAMARBETE OCH TEAMWORK
Samarbete med teamkollegor är av yttersta vikt då Nicklas är ute på sina expeditioner. Kamratskap, kompromisser och konflikter tillhör ofta när man samarbetar mot ett gemensamt mål. Nicklas delar med sig av sina erfarenheter av att arbeta i team och hur han hanterar de utmaningar man ofta stöter på.

HÄLSA OCH TRÄNING
Nicklas delar mer än gärna med sig av sina tips och metoder för att leva en aktiv livsstil. Träningsglädje och variation är nyckelorden!

ENTREPRENÖRSKAP OCH FÖRETAGANDE
”Går det verkligen att leva på det du gör?” är en vanlig fråga Nicklas får. Självklart går det att leva på det man älskar mest av allt! Nicklas berättar om hur hans passion och kärlek till äventyret yttrat sig i att starta företag och driva eget. Han berättar om sin resa från friluftsmänniska på hobbynivå till egenföretagare på heltid. Låt din passion driva dig!

SJÄLVKÄNSLA OCH SJÄLVFÖRTROENDE – ATT TRO PÅ SIG SJÄLV
Att våga tro på sina idéer och inte backa på grund av omgivningens fördomar och negativa omdömen är någonting som förenar alla som förverkligat en idé. Ibland behöver man dock en kick i backen av någon utomstående! Nicklas är mer än gärna den kicken!

Nyckelord i samband med Nicklas Lautakoski

Äventyr, motivation, samarbete, teamwork, mental styrka, målfokusering, inspiration, föreläsare, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund