Milad Mohammadi
 • Skriv ut

Milad Mohammadi

Milad Mohammadi, social entreprenör, är en eftertraktad och uppskattad föreläsare som skiftar ämne och stil efter sammanhang.

Hans mångfacetterade förmåga att kommunicera har redan lämnat goda spår, från de stökigaste ungdomarna i Rinkeby, till bolagsstyrelser, organisationer, offentlig sektor och politiker.

För honom handlar det om att fånga publiken med sin starka talarförmåga, trigga känslor och lämna avtryck genom att vara en äkta människa. Förvänta dig kunskap, charm, skratt, tårar och upplyftande energi som gör att du vill förverkliga din potential direkt efter ett föredrag med Milad Mohammadi.

Livet för honom började som en annorlunda pojke, grovt överviktig, blyg, ensam och väldigt olycklig. På den tiden slutade pappa att fungera som en pappa när han tappade hoppet efter ett tappat jobb. Milad hade då två val. Antingen skulle han ta livet av sig själv, eller bli en fantastisk människa. Han valde det senare, och mer än så. Han bestämde sig för att bli den mest fantastiska personen i hela världen.

Redan vid ung ålder har Milad avklarat en dubbelexamen för att bemästra sin kompetensnivå, kämpat ideellt för att förankras med verklighetens utmaningar, studerat personlig utveckling sedan han var 15 år för att kunna lyfta sig själv och andra till rymden, tävlat i konsten att tala inför publik, inspirerat tiotusentals människor, byggt upp en nationell rörelse för att uppmärksamma Sverige om hemlösheten, debatterat i alla medier mot rasism och för jämlikhet, satsat på att vara en förebild och lever idag med dubbla arbetsdagar på Fryshuset. Han har redan blivit en erkänd symbol som väcker ungdomar och vuxna i Stockholms marginaliserade förorter – till liv.

Och han är bara 23 år.

I sitt föredrag skildrar Milad Mohammadi en berättelse från hjärtat om sig själv, sina observationer och upplevelser som väcker människor till liv. Han bakar in sina starkaste värderingar och kunskaper baserat på mottagarens önskemål, oavsett om det är för offentlig, ideell eller privat sektor. Utbildning, underhållning och passion samtidigt, oavsett ämnesområde. Målet är att du ska få viljan, bränslet och verktygen för att bli bättre som människa och din verksamhet att bli bättre på vad ni gör med ribban högt.

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Milad Mohammadi

Föreläsare, ungdomar, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund