Mike Florette

Mike Florette

Mike Florette är den förre detta stå upp-komikern som sadlat om till en av landets mest uppskattade föreläsare och utbildare inom bl a kommunikation och företagsutveckling.

Med humorn, scenvanan och presentationstekniken som utgångspunkt behandlar Mike Florette klanderfritt ämnen såsom retorik, bemötande, ledarskap, medarbetarskap och förändringsarbete. Han är en sann inspiratör som väcker många nya tankar och idéer.

Han vill ge kraft till förändring och utveckling av tankar, känslor och beteenden. Signifikativt med Mike är att han lägger ner mycket tid på att anpassa sitt material utifrån kundens behov och förutsättningar. Allt för att kunna motivera till lösningar och ny styrka i gruppen. Han är en sann inspiratör som väcker många nya tankar och idéer.

På senare tid har Mike forskat mycket kring hjärnan och hur känslor påverkar relationer, samarbete och beslutsfattande. Han vill ge kraft till förändring och utveckling av tankar, känslor och beteenden.

Hans senaste bok, ”Oväder i hjärnan – klimathot på jobbet”, är mer än bara en bok. Den, liksom Mikes föreläsningar och utbildningar, förändrar din hjärna fysiskt. Åtminstone är det den känsla du får.

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Mike Florette

Kommunikation, inspiration, motivation, retorik, etik, humor, bemötande, beteenden, beteendemönster, tankemönster, förändringar, entreprenörskap, företagsamhet, kreativitet, relationer, samarbete, samhörighet, arbetsklimat, arbetsglädje, arbetsmiljö, teamwork, konflikthantering, konfliktlösning, chefsutveckling, arbetsutveckling, gruppdynamik, moderator, konferencier, föreläsare, talare, författare, inspiratör.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund