Marika Skärvik
 • Skriv ut

Marika Skärvik

Marika Skärvik blev vald till årets chef 2005 med motiveringen att hon förenar fokus på affärer och resultat med ett gediget intresse för de människor hon är satt att leda.

Marika blev också 2009 och 2010 utsedd till en av de 125 mäktigaste kvinnorna i näringslivet. Marika har mer än tio års erfarenhet som mentor och coach för ledare/chefer I näringslivet.

Med sin gedigna erfarenhet i näringslivet berättar hon med passion, allvar och humor om hur man konkret kan förbättra sitt ledarskap, leda med kärlek och empati och hur man kan inspireras av sitt ledarskap samt hur man kan inspirera sina medarbetare.

Hon blandar föreläsningarna med personliga berättelser om ledarskapets möjligheter och utmaningar men är även mästerlig på att ge praktiska råd som kan användas direkt I verkligheten. Marika Skärvik har många personliga berättelser, skapar reflektion och ger dessutom konkreta inspirerande tips och råd kring ledarskapets möjligheter och utmaningar.

Marika Skärvik föreläser inte bara utan håller även workshops. Hon berör ofta frågor som man ledare ofta funderar kring. Ämnen som är ytterst intressanta och aktuella

Marika Skärvik föreläser om bl. a.
– Hur kan man vara en ledare utan att mista sin personlighet?
– Hur kan man skilja på roll och person för att nå förändring
– Hur kan man få företaget att växa och samtidigt skapa engagemang hos medarbetarna
– Hur kan man som ledare nå sina mål
– Hur kan man lägga upp en karriärplan som håller långsiktigt
– Vad innebär det egentligen att vara VD?
– Mod och empati som ledaregenskaper

Nyckelord i samband med Marika Skärvik

Energi, mod, kreativitet, ledarskap, talare, empati, visioner, ledarskapsutveckling, utmaningar, möjligheter, inspiration, näringsliv, VD, mål, personlighetsutveckling, föreläsare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund