Maria Österåker
 • Skriv ut

Maria Österåker

Maria Österåker är ekonomie doktorn som på klingande finlandssvenska inspirerar företag att tänka prissättning, marknadsföring och nytänkande –varje dag, även en helt vanlig tisdag.

Hennes föreläsningar innehåller få teorier, men alltid många exempel, vilket gör det lätt för en företagare att känna igen sig och direkt i sitt arbete kunna tillämpa det man lärt sig.

Marias föreläsningar vänder sig till företag, nätverk och organisationer och tar upp ämnen inom företagsekonomi, (kultur) entreprenörskap och entreprenörs- anda. För tillfället är Maria aktuell med boken Ta betalt! –Prissättning för skapande branscher (Liber 2010). Boken blev nominerad till årets marknadsförings bok i Sverige 2010.

Som talare strävar Maria Österåker alltid efter att förmedla nya perspektiv och ge åhörarna upphov till nya tankar. – ”Det är väl bättre att kunna tänka själv än att bara lyssna till vad andra redan tänkt ut”.

Maria Österåker föreläser om bl. a.
TA BETALT! EN FÖRELÄSNING I PRISSÄTTNING
Föreläsningen vänder sig till dig som vill utveckla din affärsidé, förstå dina kunder bättre och ringa in några riktigt goda skäl till att ta betalt. Hur kan vi skapa ett värde i det vi säljer och låta värdet styra prissättningen?

KUL OCH FUL MARKNADSFÖRING
Föreläsningen vänder sig till dig med minimal marknadsföringsbudget. Detta är en inspirationsföreläsning, där det levereras otaliga exempel på marknadsföring som sticker ut och där kreativitet och energi går fram om ett fett marknadsföringskonto.

TÄNK NYTT! EN FÖRELÄSNING I PRODUKTUTVECKLING
Föreläsningen avdramatiserar kreativitet och nytänkande. Att tänka nytt behöver inte alltid vara så stort och krångligt. Tvärtom är det de små stegen som tar dig längst. Hur skapar vi nya produkter eller tjänster av de vi redan har?

Nyckelord i samband med Maria Österåker

Marknadsföring, prissättning, företagsekonomi, entreprenörskap, föreläsare, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund