Lisbet Duvringe

Lisbet Duvringe

Föreläsare, författare och utbildare sedan 1990 -talet. Har skrivit flera böcker med Mike Florette, som du hittar på Adlibris, Bokus eller bibliotek.

Lisbet har med Mike producerat radio om humor i arbetslivet, producerat olika ledarskapsutbildningar, mediatränat, skrivit nyhetsbrev, och arbetat både som chef och med rekrytering av chefer och personal.

Hennes gedigna utbildning från högskolor inom retorik, psykologi, ledarskap, coachning, organisation, svåra samtal och rekrytering har gett henne en bred kunskapsbas.

Hon brinner för att just du ska kunna vissla på väg till jobbet. Hennes blogg hr och ledarutveckling tar upp små och stora frågor.

Lisbet har verkat som rådgivare, coach och utbildare och hjälper dig och företaget till förändring.

Som föreläsare är Lisbet en erfaren, energisk och envis konsult. Hon säger inte alltid det du vill höra- men kanske det du behöver! Hon är inte blygsam, men ändå empatisk och hjälpsam. Hon är en varm person med en vass tunga och penna.

Hon vill vara en tillgång och strävar efter att erbjuda det intressantaste, nyaste och bästa inom forskning, metoder och pedagogik. Du kan hitta henne nyfiket grävandes inom ämnen som affärsmannaskap, retorik, psykologi och kommunikation.

Hon vill få till ett långsiktigt lärande och marinera var och en med sina kunskaper, erfarenheter och sitt engagemang.

Hon trivs och smälter in lika bra i industribranschen, vården som i ledningsgrupper. Visst kan hon sticka ut med sina 156 cm men vem är egentligen inte unik och annorlunda?

Hon hjälper sina kunder att tänka nytt, känna annorlunda med humor och humanism.

Förändring kan göra ont, det kan ta tid men det ger framför allt nya resultat. Då finns Fru Duvringe där för er, redo att stötta. Vad behöver du?

Fru Duvringe är redo – är du?

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Lisbet Duvringe

Affärsmannaskap, retorik, psykologi och kommunikation, ledarskap, coachning, organisation, talare, svåra samtal och rekrytering.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund