Johnny Sundin
 • Skriv ut

Johnny Sundin

Johnny Sundin är inspirationsföreläsaren och komikern som i många år arbetat med möten och kreativa processer inom media, näringsliv och myndigheter.

Med humor och fakta berör han en rad aktuella och intressanta ämnesområden och pratar bl.a. om vår dagliga kommunikation, om hur vi når fram och når ut, och om hur rätt attityd och innovativ service skapar roligare läsning på sista raden i årsbokslutet.

Johnny tar också med åhörarna på en spännande djupdykning ner till kreativitetens förlovade tankevärld och lär dem mer om att leka med tanken, och förklarar även varför kreativitet kan fungera som hjärnans egen friskvård!

Hur får man en gladare hjärna? Varifrån kommer nya idéer? Och varför kan man säga att kreativiteten är hjärnans egen speciella friskvård? Med en fast övertygelse om att alla människor bär på en unik kreativ förmåga så ger Johnny sina åhörare tillfälle att smörja tankemaskineriet med nya insikter om vår explosiva innovationskraft.

Kreativitet är raketbränslet för nya idéer, lönsammare företag och ett mer tillfredsställande tankeliv. En chans att få vara vid sina sinnens fulla bruk – istället för att ha sinnena fulla med bruk. Rätt tänk ger en gladare hjärna – en HappyBrain. Glada och välventilerade hjärnor presterar mer. Johnny Sundin ordnar korsdrag en stund.

Johnny Sundin föreläser om bl. a.
– HappyBrain
– Galenkonsulten

Sagt om Johnny Sundin
”Tack än en gång för ett mycket bra framträdande! Jag har fått mycket positiv feedback från medarbetare som tyckte att ditt framträdande var mycket underhållande och kul. Mycket uppskattat och många glada skratt som du märkte!”

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Johnny Sundin

Inspirationsföreläsare, talare, humor, Happy Brain, kreativitet, kommunikation, service, attityd, presentationsteknik, moderator.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund