Johannes Hansen
 • Skriv ut

Johannes Hansen

Johannes Hansen är expert inom ledarskap, förändring och prestation.
Han är en av Sveriges främsta mentala rådgivare och en flitigt anlitad föreläsare som utmanar sin publik till att tänka större och bli mentalt starkare.

Förändring och utveckling kräver mod. Därför är Johannes Hansen specialiserad på att träna människor till att våga kliva utanför sina trygghetszoner för att uppnå sina mål.
Sedan 2007 har han tränat 300 VD:ar i personligt ledarskap och föreläst för över 100 000 personer. Chefer, elitidrottare, prisbelönta entreprenörer, mediapersonligheter och flera av Sveriges största företag anlitar Johannes Hansen för att maximera sin potential.

INSPIRATIONSFÖRELÄSARE SOM UTMANAR
Med humor och en härlig kontakt med publiken lär Johannes Hansen ut hur viktigt det är att göra det som känns obekvämt, att magkänslan ofta leder oss i fel riktning och varför det är tjänstefel att ha en oskön attityd.

Hans föreläsningar är fyllda med tankesätt och kraftfulla verktyg för hur vi kan träna oss själva till att bli modigare och mer handlingskraftiga. Allt levererat med en provocerande kärlek som får dig att vilja ha mer.

Bl.a. företag som Swedbank, Anticimex, Länsförsäkringar, Comhem, Grant Thornton och Elektrolux Home anlitar honom för att inspirera chefer och medarbetare. Över 100 000 personer har sett Johannes Hansens föreläsningar.

Om du vet vad du vill göra och hur du skulle kunna göra det – varför gör du det inte?

Nyckelord i samband med Johannes Hansen

Ledarskap, förändring, prestation, inspiration, motivation

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund