Gurra Krantz
 • Skriv ut

Gurra Krantz

Gurra Krantz är en av Sveriges mest framgångsrikaste seglare någonsin med mer än 20 års erfarenhet av professionell kappsegling. Han har två Americas Cup tävlingar bakom sig och har kappseglat jorden runt fyra gånger.

Gurra är dessutom segelmakare, båtbyggare, författare och en mycket eftertraktad föreläsare. Hans ämnen är ledarskap, kulturella skillnader, teambuilding, medarbetarskap, gruppdynamik, konflikthantering, och hur man motiverar sig för att nå sina mål. Gurra berättar om vikten att få en grupp med sig mot målet, och hur man, trots olika personligheter, kulturella bakgrunder, och tuffa förhållanden kan dra åt samma håll.

Föreläsningarna är lättsamma och underhållande men inte utan djup och allvar. Han använder också visuella hjälpmedel med fina bilder och filmer från sina strapatser och äventyr på haven. Gurra Krantz har en förmåga att engagera, inspirera och fånga sin publik.

Gurra Krantz föreläser om bl.a.
– Ledarskap
– Teamet/gruppen och medarbetarskap
– Kommunikation
– Kris- och konflikthantering
– Kulturkrockar och kulturella skillnader
– Äventyr
– Mål

Sagt om Gurra Krantz
”Igår eftermiddag så lyssnade vi till en föreläsare, Gurra Krantz, vilket var en verkligt intressant person och en duktig talare. Jag lärde mig mycket av föreläsningen och fick aha-upplevelser om att jobba i grupp och ha en professionell roll mot sina kollegor. Gurra pratade mycket om att göra saker till icke-problem och det ska jag verkligen ta med mig.”

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Gurra Krantz

Ledarskap, kulturella skillnader, teambuilding, medarbetarskap, gruppdynamik, konflikthantering, mål och motivation, segling, äventyr, talare, föreläsare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund