Fredrik Paulún
 • Skriv ut

Fredrik Paulún

Fredrik Paulún är näringsfysiolog och nutritonist med en gedigen utbildning och en Fil. Mag vid Uppsala Universitet. I Sverige har han varit ett välbekant ansikte i närmare 20 år och han är idag en av hälsobranchens mest kända profiler inom kost och nutrition.

Fredrik har sedan mångar år skrivit artiklar och svarat på frågor i olika tidningar, idag aktuell i Fighter Magazine, Fitness och Topphälsa, han har medverkat i både radio och TV där Toppform, Elixir och Frivolt är några av de program som kan nämnas. Fredrik har skrivit en lång rad av böcker som också översatts till olika språk, några av hans böcker är ”Allt om Glykemiskt Index” (1999), Blodsockerblues (2002), ”Stenålderskost” (2005), ”Isodieten” (2009) och ”LCHQ” mf l.

Fredrik Paulún är en professionell föreläsare som hållt över 1000 föreläsningar runt om i landet, han uppskattas ständigt av uppdragsgivare och publik då han på ett naturligt sätt lyckas förklara och förmedla vetenskapliga fakta genom att pedagogiskt och strategist för sina lyssnare demonstrera och presentera näringsfysiologin och kostens avgörande värde för kroppen. Han insprerar till att aktivt och medvetet förändra genom att berätta vad som är hälsosamt och nyttigt för vår kropp på kort sikt såväl som på lång sikt.

Fredrik hjälper till att applicera och tillämpa kunskaperna på matlagningen i vardagen och genom sitt unika sätt att tala vägleder han alla som hört honom till ett hälsosammare, friskare och näringsriktigare liv.

Fredrik Paulún föreläser om bl. a.
– Genvägar till fettförbränning
– Fett på gott och ont
– Paulúnmetoden för hälsa
– Sanningen om GI, LCHQ, Isodieten, stenålderskost
– Mat för prestation

Sagt om Fredrik Paulún
”Jag tyckte att det var fantastiskt bra att Fredrik använde endast Whiteboard och penna, i denna PP-tid vi lever i, när han föreläste. Dessutom var han väldigt pedagogisk i både tal och bild.”

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Fredrik Paulún

Näringsfysiolog, nutrition, kost, mat, vardagsmat, hälsa, frisk, sund, kropp, vetenskaplig, hälsoprofil, inspiration, GI, glykemiskt index, föreläsare, talare, näringsfysiologin.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund