Elizabeth Gummesson
 • Skriv ut

Elizabeth Gummesson

Elizabeth Gummesson är professionell coach och arbetar bl.a. med personlig utveckling, konflikthantering och teambuilding.

Hon riktar sig främst mot chefer och ledningsgrupper inom näringslivet men också mot privatpersoner. Elizabeth Gummesson är även en av Sveriges mest anlitade talare och hennes föreläsningar är fulla av energi, humor, allvar och eftertanke.

Hon brinner för att hjälpa människor att utnyttja sin fulla potential och förbättra sin livskvalitet.

Elizabeth Gummesson är engagerad i BRIS och utbildad inom kommunikation, journalistik och sorgbearbetning. Hon har stor erfarenhet från mediabranschen och arbetade i nästan 20 år som redaktör, projektledare, journalist, samt inom PR och kommunikation.

Elizabeth Gummesson föreläser om bl. a.
TALA ÄR GULD
Hur kan vi bli tydligare med det vi egentligen vill ha sagt? Varför är det så svårt att få folk att förstå vad vi menar? Och hur kan vi bli bättre på att faktiskt lyssna?

STOL & GLAD PÅ JOBBET
Idag ser många av oss jobbet som ett sätt att få en månadslön, men tänk hur det vore om alla verkligen var stolta över att få jobba just inom ert företag?!

STARKARE MED SJÄLVKÄNSLA
Jämför du dig ständigt med andra? Irriterar du dig på folk och är rädd för att bli avslöjad som den bluff du inbillar dig att du är? Då är det dags att börja bygga upp din självkänsla!

Sagt om Elizabeth Gummesson
“Föreläsningen var fantastiskt inspirerande och den gav verkligen jättemycket! Elizabeth gav energi till hela rummet!”

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Elizabeth Gummesson

Personlig utveckling, konflikthantering, kommunikation, teambuilding, sorgbearbetning, föreläsare, utbildare, författare, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund