Ebba Lindsö
 • Skriv ut

Ebba Lindsö

Ebba Lindsö var tidigare chef för Svenskt Näringsliv en tid då hon upplevt mycket motstånd. Hon jobbade för att ändra organisationens image men fick inte det stöd hon behövde, en erfarenhet som lärt henne mycket.

Ebba har även varit vd för Transferator Fondmmission och det var under hennes ledning företaget fick en marknadsdel på 35 procent efter att ha legat på 4. Det viktiga för Ebba var ett starkt ledarskap och tydligt fokus på etik och riskkontroll. Hon har även suttit i Kristdemokraternas partistyrelse. Ebba har dessutom hunnit med åtta år i mediebranschen då hon varit chefredaktör på Affärsvärlden samt vd och chefredaktör för nyhetsbyrån TT.

Ebba Lindsö arbetar idag utifrån sitt egna bolag med fokus på företagets hållbarhetsarbete. Hon sitter dessutom i Riksbankens styrelse och studerar teologi för att bli så småningom bli präst. Ebba har författat den självbiografiska boken ”Livet, makten och konsten att våga vara sig själv”. Hon är en omtyckt och inspirerande föreläsare som talar om drivkrafter, ledarskap och motivation.

Ebba Lindsö föreläser om bl. a.
– Att arbeta med framtidens generationer i åtanke och diskuterar vad verklig framgång egentligen är.
– Sambandet mellan att lyckas och att arbeta med värderingar
– Sin erfarenhet som kvinnlig chef
-Hur bra och dåligt ledarskap påverkar organisationen.

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Ebba Lindsö

Föreläsare, framgång, att lyckas, värderingar, kvinnlig chef, ledarskap, Svenskt Näringsliv, hållbarhetsarbete, drivkraft, motivation, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund