Daniel Kaplan
 • Skriv ut

Daniel Kaplan

Daniel Kaplan – entreprenören och grundaren av Tradera som såldes till Ebay för närmare 400 mkr. Daniel är en av Sveriges mest nytänkande entreprenörer och har ett tiotal bolag bakom sig.

Daniel har en gedigen kunskap och erfarenhet av att skapa och marknadsföra företag på internet.

Daniel Kaplan är även en ledande expert på trender inom Internet och mobila medier. Han har varit verksam som strategikonsult på Accenture, men även som senior advisor och corporate finance-rådgivare med fokus på företagssammanslagningar.

I dag är Daniel Kaplan VD för Firm Factory Network, en think-tank för entreprenörskap och tjänsteutveckling på internet och mobila medier. Som en av landets ledande experter på nya medier kan han berätta om trender inom internet och mobila tjänster.

Daniel är en spännande inspiratör och ger många insikter bara genom att berätta om Tradera. Han är även efterfrågad föreläsare när han talar om ledarskap och hans erfarenheter av hur man får alla på företaget att trivas och dra åt samma håll. Genom sina erfarenheter av att vara chef i extremt osäkra och föränderliga miljöer har Daniel Kaplan stor kunskap om hur man håller sig själv och sina medarbetare motiverade i motgångar

Hans föreläsningar är högt uppskattade då han blandar föreläsningarna med egna upplevelser, konkreta råd och användbara metoder.

Daniel Kaplan föreläser om bl. a.
– Hur man arbetar med riskkapital
– Företagssammanslagningar
– Hur man leder verksamheter i mycket snabb förändring
– Trender inom internet och mobila tjänster
– Berättelsen om Tradera.com

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Daniel Kaplan

Entreprenörskap, Tradera, marknadsföring, internet, företagsamhet, tjänsteutveckling, mobila medier, trender, mobila tjänster, inspiratör, ledarskap, sammanslagningar, affärer, affärsetik, motivation, talare , riskkapital, föreläsare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund