Dan Hasson
 • Skriv ut

Dan Hasson

Dan Hasson är författare och forskare på Stressforskningsinstitutet vid Stockholms universitet samt på Karolinska Institutet.

Dan har doktorerat i stresshantering och hälsopromotion vid Uppsala universitet och är en mycket uppskattad föreläsare inom både näringslivet och universitetsvärlden.

I maj 2004 vann Dan Hassons webbaserade program för stresshantering ett hedersutnämnande i EU-kommissionens prestigefyllda tävling ”eHealth awards”.
Dan Hasson har en enastående förmåga att skapa intresse och engagemang. Hans styrka ligger i att han med lätthet kan förmedla avancerad vetenskap och kunskap på ett lättbegripligt sätt. Han har förmågan att väva ihop det dagliga livet med vetenskapliga förklaringar.

Att han dessutom gör det med humor och glimten i ögat men ändå med seriositet, gör att publiken lätt kan känna igen sig. Han ger tydliga, praktiska råd och ger rikligt med exempel på hur man kan öka välbefinnandet i livet såväl som på arbetsplatsen, i ledarskapsrollen etc.

En mycket uppskattad föreläsning kallar Dan för: Stressa rätt!

Dan Hasson föreläser om bl. a.
– Stress och stresshantering
– Humor och hälsa
– Praktisk kommunikation och krishantering

Språk
Svenska – engelska

Nyckelord i samband med Dan Hasson

Stress, stresshantering, skadlig stress, positiv stress, livskvalitet, hälsa, prestation, prestationsförmåga, effektivitet, energi, positiv energi, humor, välbefinnande, ledarskap, praktisk kommunikation, konflikthantering, krishantering, förhållningssätt, arbetsklimat, arbetshälsa, hälsoforskning, stresshantering, hälsopromotion, forskning, stressforskning, stressa rätt, öka livet, författare, föreläsare, talare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund