Claes Hellgren
 • Skriv ut

Claes Hellgren

Claes Hellgren är inspiratör, talare och personlig coach. 1984/85 blev han utsedd till världens bästa handbollsmålvakt och har efter spelarkarriären jobbat som tränare och ledare i såväl nationella sammanhang som i VM och OS.

Allt fler företag väljer att i en hårdnande konkurrens dra lärdom från den extremt prestationsinriktade och konkurrensutsatta idrottsvärlden. Hur byggs ett effektivt lag upp där alla tar ansvar, ger sitt yttersta och kämpar för varandra? Hur får man alla att dra mot samma håll för att uppfylla de gemensamma målen? Hur bygger man upp en stark mentalitet i en grupp?.

Claes Hellgren vet hur man sätter upp mål och vad som krävs för att nå toppen och hålla sig kvar där, kunskap han gärna delar med sig av till ledare och grupper inom näringsliv och idrott (och till målmedvetna idrottsmän- och kvinnor). Han fungerar både som samtalspartner och erfarenhetsbank och ger energi till alla han arbetar med. Claes Hellgren talar även om friskvård, kost, motion och hur man undviker stress. Ytterligare ett ämnesområde berör värderingar samt etik och moral.

Claes Hellgren föreläser om bl. a.
– Framgångsrika förändringsprocesser
– Livsbalans
– Ledarskap
– Motivation
– Målsättning
– Gruppdynamik
– Friskvård, kost, motion och hur man undviker stress

Nyckelord i samband med Claes Hellgren

Etik, moral, friskvård, träningslära, talare, motion, kost, ledarskap och coaching, ledarskap och organisation, mål, motivation, prestation, hälsa, stress, teambuilding, teamutveckling, lagarbete, värderingar, livsbalans, föreläsare, utbildare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund