Christian Wass

Christian Wass

När Christian Wass var 20 år gammal fick livet en plötslig vändning. Han dök från en brygga och tappade kontrollen över sin kropp och slog huvudet i sjöbotten.

Hans vän räddade honom från att drunkna, men när han vaknade upp var han förlamad från bröstet och nedåt vilket ledde ett liv i rullstol.

Med sitt engagemang, värme och humor och sina träffsäkra observationer har Christian Wass en unik förmåga att beröra människor på djupet. Tidningen Leva utsåg Christian till en av Sveriges 100 inspiratörer 2010.

Se Christian Wass – ett förändringsproffs som inspirerar!

Christian Wass föreläser om bl. a.
DU HAR KRAFTEN!
Du har kraften är en inspirerande föreläsning med energi och kloka insikter. Föreläsningen handlar om människans möjligheter och enorma kraft, vilket Christian själv är ett levande bevis på. Publiken får flera konkreta verktyg som hjälper att uppmuntra och utveckla sina styrkor som man bär på.

RÄTT ATTITYD I FÖRÄNDRINGENS TID
Många människor känner oro inför förändringar och framtiden. I den tid vi lever är det ett framgångsrikt recept att skapa en företagskultur som alla trivs med. En positiv arbetsmiljö och rätt attityd är vägen till goda resultat och lycka. Att ha den rätta attityden handlar om att ha perspektiv till livet, att tänja på sina referensramar och tillsammans skapa ett positivt, prestigelöst arbetsklimat. Föreläsningen tar upp exempel från både privatlivet och näringslivet som vävs ihop i syftet att få medarbetarna till att utvecklas och bli mer förändringsbenägna.

Nyckelord i samband med Christian Wass

Förändring, attityder, arbetsglädje, talare, medarbetarskap, prestation, motivation, föreläsare.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund