Björn Strid
 • Skriv ut

Björn Strid

Björn Strid har en framgångsrik karriär inom försäljning bakom sig, med mängder av rekord och dubbelt så höga marginaler i jämförelse med sina kollegor.

Säljcoachen och utbildaren Björn Strid inledde sin karriär med att slå alla försäljningsrekord på Hemglass.

Efter femton framgångsrika år som kundansvarig säljare har han samlat ihop sina bästa recept för framgångsrik försäljning. Ta chansen att lyssna till en av Sveriges vassaste säljare när han nu ger er sina bästa tips för att kraftigt förbättra er försäljning!

Vill du lyfta försäljning till en helt ny nivå? Detta föredrag har fokus på RMI, Rätt Mental Inställning, som guidar säljare och ledning rakt mot en glädjefull och effektiv försäljning. Björn ger konkreta exempel och tips på hur man som säljare kan leverera lysande resultat – varje dag! När efterfrågan mattas visar toppsäljarna framfötterna och det är just då sanningen kommer fram vilka som är säljare och vilka som är ordermottagare. Hur agerar ni som säljchefer när ert säljteam plötsligt går från framgång till motgång?

Björn Strid tar er med på en fartfylld resa med effektiva tips och bra tankar. Efter föredraget har säljarna och ni som säljchefer med all säkerhet en ny inställning till ert yrke! Björns föreläsningar bygger på de mängder av misstag och success stories han själv varit med om på sin resa.

Sagt om Björn Strid
”Bald, fat and lazy är redan en klassiker hos oss och som sätter sig på näthinnan. Björns generositet av tips och stories för både ledning, chefer och säljare ger den vitaminkick vi ville ha på vår kick-off. Vilken passion han har för yrket, det är makalöst.”

Nyckelord i samband med Björn Strid

Föreläsare, utbildare, motivation, attityd, förändring, rätt mental inställning, försäljning, tidsplanering, målfokusering, talare, service, intern/extern kommunikation.

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund