Anna Bellman
 • Skriv ut

Anna Bellman

Anna Bellmans erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra och vana av direktsändningar, gör henne unik som moderator. Hon sätter sig snabbt in i uppdragets frågeställningar, och vet vilka frågor som både skapar den eftersträvansvärda röda tråden, ett engagemang hos publiken och ett trovärdigt budskap som verkligen når fram.

Skarp intervjuteknik, snabba kommentarer och en förmåga att samtidigt skapa en skön stämning gör Anna Bellman mycket uppskattad som moderator. Engagerat och träffsäkert lotsar hon mötet från scen, alltid med glimten i ögat.

Annas erfarenhet av ledande position i näringslivet och av att själv ha drivit bolag, kombinerat med hennes journalistiska ådra och vana av direktsändningar, gör henne unik som moderator. Hon sätter sig snabbt in i uppdragets frågeställningar, och vet vilka frågor som både skapar den eftersträvansvärda röda tråden, ett engagemang hos publiken och ett trovärdigt budskap som verkligen når fram.

Att arbeta med möten och konferenser är att arbeta med förväntan. Det ska levereras något som besökarna både ska inspireras och bli motiverade av så att det sker en förändring på hemmaplan. Det är den stora utmaningen. Anna älskar att tillsammans med kunden arbeta med mötet så att de mål som satts upp också nås. Med råge. Målet är att alltid överträffa förväntningarna.

Genom Annas affärskunskap och erfarenhet av möteskommunikation, kan Anna vara med och planera konferensen eller mötet, med intressanta talare, medieinslag, koncept och aktiviteter – alltid med fokus på budskapet.

Anna Bellman arbetar bland annat med bolag inom it-, vård-, bygg- och fastighetsbranschen, och får ofta uppdrag inom ledarskap, personal och säljområdet. Hon är snabb på att sätta sig in i kundens frågeställningar så att frågorna som ställs från scen blir de rätta.

Anna föreläser om bl. a.
– Älska scenen
– Så gör du ett gott intryck
– Vilket budskap är det viktiga?

Nyckelord i samband med Anna Bellman

Moderator, föreläsare

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund