Alex Schulman
 • Skriv ut

Alex Schulman

Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som skrev den ömsinta romanen ”Skynda att älska” som blev hyllad av kritikerna och en stor försäljningsframgång.

Han är programledare för talkshowen ”Schulman Show” på Aftonbladet och medverkar varje vecka i Mix Megapols morgonshow Äntligen Morgon. Sommaren 2012 startade Alex den redan hyllade, flerfaldigt prisade och populära podcasten ”Alex & Sigges podcast” tillsammans med Sigge Eklund.

Alex gjorde sig känd som den första ”superbloggaren”. Bloggen ”Att vara Alex Schulman” var 2007 Sveriges i särklass största blogg. Han lade ner bloggen och började istället att twittra. Idag har han ett av Sveriges största Twitter-konton.

Alex Schulman agerar moderator och konferencier i både stora och små sammanhang och föreläser också i en rad olika ämnen.

Alex Schulman föreläser om bl. a.

DITT NÄTVERK ÄR ALLT
Schulman berättar om vikten av att nätverka. Hans tes är att allt viktigt i livet – ens nya jobb, ens partner, ens boende – kommer ur ens personliga nätverk. Humoristiskt berättar Alex om hur han själv lyckats, och misslyckats, med sitt nätverk genom åren i den Stockholmska medie- och kändisankdammen.

SÅ NÅR DU UT I DE SOCIALA MEDIERNA
Schulman har under de senaste sex åren varit störst i Sverige på sociala medier. Han berättar om de lärdomar han dragit under åren som bloggare och twittrare – och lär ut hur man ska bära sig åt för att själv nå ut i de snåriga sociala medierna. Med inga pengar alls kan man med några knep nå ut till miljoner människor.

OM SKRIVANDE
Redan som tonåring hade Alex Schulman en dröm- att kunna försörja sig på sitt skrivande. Han skrev flera böcker och blev refuserad av en rad olika förlag innan han till slut hittade rätt. Idag är Schulman en av Sveriges mest produktiva skribenter, i bloggar, böcker och krönikor. Här berättar han om sitt skrivande och delar ut knep till de som också när en dröm om att försörja sig på sitt skrivande.

Nyckelord i samband med Alex Schulman

Sociala medier, bloggare, föreläsare, konferencier, talare

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund