Bli föreläsare hos oss!

Vill du bli föreläsare hos oss? – Vill du sprida ditt budskap?
Vi på Let’s Talk About är alltid på jakt efter spännande talare som är kunniga inom aktuella ämnen. Har du ett viktigt budskap? Då vill vi gärna ha med dig i vårt nätverk.

Föreläsare som ger mer
Idag finns en stor mängd talare på marknaden och konkurrensen är stor. I vårt nätverk förmedlar vi föreläsare som inte bara har utomordentliga kunskaper inom ett område, men också är skickliga på att få fram sitt budskap. Därför behöver vi kvalitetsbedöma varje enskild talare i dennes framställning innan medverkan i talarnätverket kan göras.

Du kan ämnet, vi kan presentationsteknik
Kan man inte föra fram sitt budskap, kommer man inte bli lyssnad på. Oavsett den kompetens man har. Du talar. Vi lyssnar. Därefter ger vi dig praktiska tips på hur du fångar publikens intresse.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med, lyssna på och uppleva en stor mängd olika föreläsare.

Så här kvalitetssäkrar vi våra talare
För att du som föreläsare ska komma till din rätt och för att vi som företag ska få nöjda kunder, gör vi bedömningar av din färdighet som föreläsare. På det sättet skapar vi bra förutsättningar när vi enligt kundens önskemål ger förslag på passande föreläsare för ett specifikt uppdrag.

DE OLIKA STEGEN I BEDÖMNINGEN:
– Din presentation: Du talar, vi lyssnar
– Feedback: Värdefull återkoppling och nyttiga råd ges på din presentation
– Omdöme: Direktkvalifikation till talarnätverket eller inte

Alla potentiella föreläsare som är intresserade av att samarbeta med Let’s Talk About genomgår en obligatorisk kvalitetssäkring. Avgiften är 4 000 kr (exklusive moms). Avgiften betalas i förskott och oavsett om vi bedömer att du kvalificeras till talarnätverket eller inte.

Kvalitetssäkringen sker i Stockholm. Anmälan görs genom att fylla i formuläret till höger. Tyvärr är det ej möjligt för oss att besvara frågor om kvalitetssäkringen per telefon. Vi tar kontakt med dig efter att vi har tagit emot din anmälan. Då besvarar vi dina frågor och bekräftar datum för ett möte.

Pris för den obligatoriska kvalitetssäkringen 4 000 kr exklusive moms.

Anmälan till kvalitetssäkringen görs genom att fylla i formuläret till höger.

Bli talare hos oss!

 • Anders ”Ankan” Johansson
  10 januari - Hylte
 • Petra Lundström
  15 januari - Stockholm
 • Maria Wetterstrand
  22 januari - London
 • Lars JO Larsson
  23 januari - Stckholm
 • Maria Wetterstrand
  23 januari - London
 • Björn Eriksson
  30 januari - Östersund